LOGO

 

Personalul profesionist al Salonului Adi Chirila, este definit de pasiunea pentru infrumusetare si are ca obiectiv perfectionarea imaginii clientului, cu o gama larga de servicii si produse care indeplinesc cele mai inalte exigente calitative.

Simtul estetic al membrilor echipei noastre, desavarsit in urma unei vaste experiente, garanteaza satisfacerea standardelor dumneavoastra in materie de frizerie, coafor, manichiura , unghii tehnice gel si cosmetica.

Consultanta personalizata pe care o oferim fiecarui client, este secretul prin care reusim sa obtinem mereu rezultate spectaculoase.

In sectiunea “Galerie”, puteti vizualiza portofoliul virtual, care certifica ridicarea activitatii noastre la rang de arta.

Salonul Adi Chirila isi desfasoara activitatea intr-un ambient armonios si modern, reunind toate serviciile de care tu ai nevoie pentru o noua doza de frumusete.

Specialistii nostri calificati, va promit obtinerea celor mai bune rezultate in remodelarea frumusetii, prin utilizarea unor tehnici moderne, creative si eficiente.

Evadeaza din cotidian, si vino la o sedinta de rasfat in noul Salon Adi Chirila!