2016 este un prilej de bucurie, întrucât marcheză 10 ani de activitate: 10 ani de tradiţie, 10 ani inovatori, profesionişti, serioşi, îndrăzneţi şi optimişti!

În această unitate de timp, ne-am consolidat poziţia pe piaţă, devenind în prezent, unul dintre cele mai căutate saloane locale.
Deşi drumul parcurs nu a fost unul liniştit nici lipsit de obstacole, cu perseverenţă, profesionalism, ambiţie şi pasiune, am reuşit să dăinuim în timp.2016 este un prilej de bucurie, întrucât marcheză 10 ani de activitate: 10 ani de tradiţie, 10 ani inovatori, profesionişti, serioşi, îndrăzneţi şi optimişti!

Promitem să continuăm în acelaşi spirit caracteristic salonului nostru, şi să ne îmbogăţim portofoliul, evoluând în raport cu nevoile clienţilor nostri.
În urmă cu 10 ani nu am prevăzut performanţa la care am reuşit să ajungem, iar asta e copleşitor, căci reuşitele noastre, au fost majore, de-a lungul timpului.
În prezent ne mândrim cu numeroşi clienţi fideli care ne-au apreciat munca, crezând în noi. Datorită lor existăm şi progresăm- iar pentru asta le mulţumim cu enormă recunoştin?ă!
Mulţumim pe această cale şi angajaţilor, partenerilor, colaboratorilor şi furnizorilor, de care ne leagă o pasiune comună.

www.adichirila.ro